Servis hidrauličkih alata

Kod hidrauličke opreme svakog proizvođača nakon nekog vremena može doći do poteškoća u radu samog alata. Redovito održavanje i ispravna upotreba su od velike važnosti kako bi Vaša oprema bila u optimalnom stanju i sigurna za upotrebu tijekom cijelog vijeka operativnog trajanja.

Naš Holmatro servis Vam može pomoći u tome. Kao distributer spasilačke i hidrauličke opreme Holmatro, pokrenuli smo ovaj servis kako bi u bilo kojem trenutku imali adekvatnu pomoć pri kvaru hidrauličkog uređaja, savjetovanju i obuci u radu sa svim uređajima. Znamo koliko je važno profesionalno održavanje, ne samo za optimalno funkcioniranje opreme, nego i za sigurnost ljudi koju koriste tu opremu.

Zato naš servis hidrauličke opreme nudi:

  • Periodično održavanje
  • Popravke
  • Ispitivanja
  • Obuku i savjetovanje

Naš servis stoji na usluzi našim klijentima, nudeći razne opcije kako bi se održavanje i servis napravili u što kraćem roku i kvalitetnije. Biti će nam drago da nas kontaktirate kako bi našli rješenje i za Vas.

          Upute za siguran rad                          Korisne informacije                             Rješenje problema

Hidraulički sjekači

 

Vatropromet Vam kao dugogodišnji generalni zastupnik može ponuditi proizvode kompletnog proizvodnog programa tvrtke HOLMATRO iz Nizozemske.

 

Hidraulički proširivač

 

Nudimo kompletan program i servis hidrauličkih sprava za spašavanje, koje svojom inovativnom i naprednom tehnologijom spadaju u sam vrh svjetske kvalitete i sigurnosti pri radu.

 

Hidrauličke motorne crpke

 

Hidrauličke crpke HOLMATRO odlikuje vrhunska kvaliteta i trajnost u radu. Njihova izdržljivost u raznim uvjetima rada omogućuje neometan rad u hitnim situacijama.

 

Razupore

 

Razpore su namijenjene tehničkim intervencijama a posebno operacijama spašavanja iz vozila. Standardno su opremljene sa brzim ventilom za brzo otvaranje stranica i širenje ciljanog prostora.

 

Hid. bat. elektromotorne crpke

 

Rad sa LiFePO4 baterijom nove generacije. Baterija sa visokim kapacitetom koji omogućuje dugotrajni rad. Jednake performanse kao i kod motornih crpki. Idealna za korištenje u zatvorenim prostorima poput tunela, vlakova ili urušenih zgrada

 

Hidrauličke ručne crpke

 

Praktična za nošenje, upotrebu i skladištenje. Omogućuje brže izvođenje zahtjevnih operacija. Protuklizna radna površina spriječava klizanje crpke prilikom rada u raznim vremenskim uvjetima.

 

Pošaljite nam upit za servis hidrauličkih alata